RX Vega 8 ile GTX 750 Ti arasında yaklaşık %30 fark var. Benzer performansı vereceğini zannetmiyorum ama daha geleceğe dönük.Sinerji Value-MR-APU Ryzen 3 2200G 8GB 1TB APU. 750 ti a benzer performans gösterir. Sonrasında ekran kartı alıp takabilirsin.
Ekran kartını göremedim ama bir sıkıntı olur mu? Genellikle LoL,CSGO vs. Oyunlar oynayacağımSinerji Value-MR-APU Ryzen 3 2200G 8GB 1TB APU. 750 ti a benzer performans gösterir. Sonrasında ekran kartı alıp takabilirsin.
Baktığıma göre GT 1030 daha fazla performans veriyor sanırım.RX Vega 8 ile GTX 750 Ti arasında yaklaşık %30 fark var. Benzer performansı vereceğini zannetmiyorum ama daha geleceğe dönük.
Apu sistemlerde harici ekran kartı yoktur. İşlemcinin dahili ekran kartı vardır. Ancak Intel ile kıyasladığımızda çok daha güçlüdür. Ryzen Apuları GTX 750 Ti kadar güçlü olmasa da GT 1030 ile eşdeğer güçte. Bahsettiğin oyunları çok rahat oynarsın.Ekran kartını göremedim ama bir sıkıntı olur mu? Genellikle LoL csgo vs. Oyunlar oynayacağım
Bu sistem hoşuma gitti alabilirim belki ama sizin öneceğiniz farklı bir sistem var mı bu fiyat civarında?Apu sistemlerde harici ekran kartı yoktur. İşlemcinin dahili ekran kartı vardır. Ancak Intel ile kıyasladığımızda çok daha güçlüdür. Ryzen Apuları GTX 750 Ti kadar güçlü olmasa da GT 1030 ile eşdeğer güçte. Bahsettiğin oyunları çok rahat oynarsın.
Tek kanal ve 2400Mhz frekansla GT 1030 GDDR5'in yanına bile yaklaşamaz.Sinerji Value-MR-APU Ryzen 3 2200G 8GB 1TB APU. 750 ti a benzer performans gösterir. Sonrasında ekran kartı alıp takabilirsin.
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC Bu sistemi alırsan GT 1030 performansı alırsın. Ama kasayı Aerocool CyberX veya Dark N5 seçmen daha iyi olur.Bu sistem hoşuma gitti alabilirim belki ama sizin öneceğiniz farklı bir sistem var mı bu fiyat civarında?
Arkadaşların önerdiklerinden hangisini almalıyım veya sizin öneceğiniz bir sistem var mı?Tek kanal ve 2400Mhz frekansla GT 1030 GDDR5'in yanına bile yaklaşamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.