Merhaba, son 1 aydır aldığım mavi ekran minidump dosyalarını kaydettim ve Drive'a attım. RAM'de sıkıntı yok tarama yaptım. SSD ve hard Disk'e de tarama yaptım bir şey çıkmadı ama bir aralar hard Disk'le ilgili sorunlar yaşıyordum. İşlemciye de tarama yaptım gene bir şey çıkmadı. Anakart arızalı olabilir diyen vardı 2 saat tarama yaptım bir şey çıkmadı ve anakart arızalı olsaydı bilgisayar çalışmazdı diye düşünüyorum. Bu arada BIOS'da güncel. Umarım yardımcı olursunuz.
İnceledim ve sorun çözüm önerisi olarak Vanguard'ı silip geri yüklemeyi önereceğim. @Seçgin Vanguard'ı silip geri yükleyiniz ve sonra sistemi gözlemleyiniz. Sorun çözülürse belirtirseniz sevinirim.
İnceledim ve sorun çözüm önerisi olarak Vanguard'ı silip geri yüklemeyi önereceğim. @Seçgin Vanguard'ı silip geri yükleyiniz ve sonra sistemi gözlemleyiniz. Sorun çözülürse belirtirseniz sevinirim.
Şimdi de böyle bir hata geldi. Bu hata 1 defa gelmişti bana bu da 2. gelişi.
Bu arada fotoğrafı son anda çektim
@Enes3078 merhaba, dün saat 23 gibi WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası aldım. Normalde bilgisayarı açık bırakıp salona gitmiştim ve 2'de falan odama geldim ve bir baktım ki bu sefer bu hatayı vermiş. Bu arada 5 ay falan oluyor galiba o zamanlarda bilgisayarımı açtığımda siyah ekranda kalıyordu ve görüntü gelmiyordu sonra bilgisayarın içini açtım temizledim ve düzeldi ama bu sefer de bir program açtığımda bilgisayardan açılış sesi geliyordu ve program çöküyordu. Bunu da söylemek istedim, belki daha yardımcı olabilmişimdir.
MSI Afterburner'ı kaldırın ve ek olarak Vanguard'ı da kaldırın. Afterburner'ı kurmayın bir süre fakat Vanguard'ı kaldırdıktan sonra kurabilirsiniz. Sonucu bekliyor olacağım.
MSI Afterburner'ı kaldırın ve ek olarak Vanguard'ı da kaldırın. Afterburner'ı kurmayın bir süre fakat Vanguard'ı kaldırdıktan sonra kurabilirsiniz. Sonucu bekliyor olacağım.
@Enes3078 hocam MSI Afterburner'ı sildim ve bir sıkıntı çıkmadı sonra yeniden yüklediğimde ise ekran dondu ve ses falan gelmedi bilgisayardan ama mavi ekran hatası da vermedi, dondu kaldı öyle. Ben de yeniden başlattım. Sorun MSI'da sanırım. Ben MSI Afterburner'da overclock yapıyorum ve FPS değerlerime bakıyorum ve o programa ihtiyacım var bunun bir çözümü falan yok mu? Çok lazım o program bana.(overclock yapmadan önce de mavi ekran alıyordum)