GTX 750 Ti Sisteme RAM Tavsiyesi

Baha6822

Centipat
Merhaba.

4yıl önce Vatan'dan PC topladım.

Özellikleri:
Anakart: MSI B250M.
RAM: G.Skill Aegis DDR4 2133 MHz 8 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti.
Harddisk: WD 1TB.
İşlemci: Intel i5 7.nesil.

Ve geçtiğimiz günlerde Samsung 970 Evo Plus M.2 SSD aldım. Yanında şu an kullandığım RAM'in aynısından alacaktım ki artık üretilmiyormuş. Alternatif olarak hangi RAM'i alabilirim?

Not: Gerekirse hatta yüksek ihtimalle şu anki RAM'i çıkartıp 2x8 toplam 16 olacak RAM'de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Dual chanel çalışmasını istiyorsanız 2x8 GB kit RAM alın.

Bundan 2 tane alarak kullanabilirsiniz.
Hocam bu ramler ileride de kullancaksanız tercih edilebilir lakin büyük ihtimalle sizin ankartınız 2133 veya 2600 mhz ram destekliyordur. Eğer öyleyse boşuna para vermeyin. İyi günler.

Hocam bu ramler ileride de kullancaksanız tercih edilebilir lakin büyük ihtimalle sizin ankartınız 2133 veya 2600 mhz ram destekliyordur. Eğer öyleyse boşuna para vermeyin. İyi günler.
Arkadaş haklı, @Baha6822 . Anakartın 2400MHz destekliyormuş. Daha uygun fiyata bir şeyler bulabilirsin.
HepsiBurada.com üzerinde güzel görünümlü, soğutma bloklu ram bulamadım ne yazık ki senin için :(

ilerki dönemlerde anakartı değiştiricem zaten oyuzden şimdi iyi bir ram alsan çalıştırmazmı sonrada anakartı alınca aynı sistemi ona taksam

mesela bu ram olur mu

VEYA

ilerki dönemlerde anakartı değiştiricem zaten oyuzden şimdi iyi bir ram alsan çalıştırmazmı sonrada anakartı alınca aynı sistemi ona taksam

mesela bu ram olur mu

VEYA

olur tabii ki ama yeni anakart alana kadar 2400MHz de kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı