GTX 750 Ti Sistemin Oyun Performansı

Blassen

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600-DDR4 24GB 3200Mhz -Gigabyte RTX 4060 8GB Windforce - Kioxia Exceria G2
Klavye: K617
Mouse: Glorious Model O-
Kulaklık: Razer Barracuda X 2022
Sistemim:
Anakart: Asus P5KPL-AM SE
Ekran kartı: MSI GTX 750 Ti
Ram: 4GB DDR 2 800
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz
Bu sistemle Bunları oynar mıyım ve kaç FPS alırım?
Rainbow Six Siege
GTA 5
Far Cry 4
Mortal Kombat X
CS:GO
ve Öneriniz var mı sistemle ilgili ?

Bir de ekran kartını daha almadım ama bu ekran kartını alıcam. PSU 300W. Yeni PSU alıyım mı bir de ekran kartından kaç verim alırım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl ve Neden pek bilmiyorumda ?

Benim eski sistemimin aynısına sahipsin. Sadece işlemcim E5500'dı. Ömrü doldu diye yeni sistem toplamıştım. Bence GTX 750 Ti'a vereceğin parayı İşlemci, Anakart ve Ram üçlüsüne ayır. Kalan parçaları ilerde alırsın. Veya o paranın üstüne 1000 TL daha biriktirip bütün parçaları hep birlikte al.

Şimdilik rahatca Rainbow Six Siege oymayabilir miyim 30 FPS felan yaz mevsiminde anakart işlemci felan alcam zaten mart ayında kartı alıyorum ?

@Silinen üye
Bence öyle bir hata yapma. Yaza kadar şuan ki parçaların fiyatları çok cazip bir hale gelecektir. Çünkü yeni teknolojiler ve mimarilerin piyasaya çıkmasına az zaman kaldı. Nvidia tarafında Pascal, AMD tarafında Polaris ve Zen mimarileri piyasaya sürülecek. O vakit sistem toplarsın. Yazın alacağın sistemi şimdiden düşünme çünkü teknoloji sürekli gelişiyor ve fiyatlar da ona göre değişkenlik gösteriyor.

Yarım yamalak sonradan toparlamanı tercih etmem Ekran kartı ve işlemciye yüklenerek ileriye dönük bir sistem toplaman senin için daha rahat olur alacağın en düşük ekran kartı r7 370 veya gtx 950 olmalı.

@ottomans58
Zaten maddi durumum pek iyi değil ama GTX 750 Ti alıcam her türlü sistemimde olcak yani
ve gt220 ekran kartı kullanıyorum şu an düşün vahimliğimi :D sen sisteminden memnun musun anakart felan ondan alırım ?

@aquilaS gt220 kullanıyorum şu an gtx 750 ti alarak en azından 2 3 ay idare edebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten maddi durumum pek iyi değil ama GTX 750 Ti alıcam her türlü sistemimde olcak yani
ve gt220 ekran kartı kullanıyorum şu an düşün vahimliğimi :D sen sisteminden memnun musun anakart felan ondan alırım ?
Hocam maddi durumum iyi değil diyorsun. Zorlama o zaman GTX 750Tİ alıcaksın hem de performansından yararlanamaycaksın hem de boşa para vermiş olacaksın. R7 240 al o sisteme biraz idare et o şekilde. Daha sonra yeni sistem de toplarsın. Ve de o sistemle CS:GO hariç diğer oyunları oynamak zor. O oyunları güzel bir şekilde oynamak için paraya kıyıp sistem toplamak lazım sorun orada.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı