GTX 750 Ti siyah ekran sorunu

BogachanS

Hectopat
3 Haftadır şu sorunuma bir çözüm bulamadım. GTX 750 Ti Twinfrozr OC version ekran kartım var. Driverini kurduktan sonra hoş geldiniz yazısı gözükten sonra siyah ekranda sol tarafta tire işareti yanıp sönüyor ve öyle kalıyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım?

Her formu gezdim fakat hâlâ bir çözüm bulamadım teşekkürler şimdiden.
PSU: ASUS A-30F 300W birçok kişi yeni PSU almamı önerdi. Bazı kişilerde ekran kartında problem var dedi fakat ben ekran kartımda problem olduğuna inanmıyorum çünkü gelmeden önce Furmark'ta testi yapılmış.

C2D E6600
P5G41T - MLX
2 GB RAM, 4 GB yapmayı düşünüyorum.
Bir çözümü yok mu ?

Son düzenleme:
Bilgisayarı güvenli modda açıp DDU ile sürücüleri kaldırın. Daha sonra bir önceki driverı yüklemeyi deneyin
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ediyorum. Bilgisayarıma farklı harddiskten format attım w7 64 bit kurdum format biterken windows otomatik driver güncelleştirdiği için yine siyah ekranda kalmıştı. Ama eski sürüm driver yüklemeyi denemedim faydası olur mu ?

Son düzenleme:
64 Bite yükselttim demişsiniz temiz kurulum yapmadınız mı? Windows Update'i kapatıp kendiniz kurun. Yeni sürüm sorun yapıyor olabilir denemekte zarar yok.

Benim bir arkadaşımda GT1030 ekran kartını bilgisayar yeniden başladıktan sonra tanımıyordu eski driveri kurunca tanıdı. Onda da Windows 7 vardı.

64 Bite yükselttim demişsiniz temiz kurulum yapmadınız mı? Windows Update'i kapatıp kendiniz kurun. Yeni sürüm sorun yapıyor olabilir denemekte zarar yok.

Benim bir arkadaşımda GT1030 ekran kartını bilgisayar yeniden başladıktan sonra tanımıyordu eski driveri kurunca tanıdı. Onda da Windows 7 vardı.

Farklı harddiskten yaptım hocam format şeklinde w7 64 bit kurdum sisteme windows kendisi güncelleştirdiği için tüm sürücüleri yine siyah ekran sorunu çıktı.

Yani daha windows açılmadan bu siyah ekran sorunu ortaya çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı