GTX 750 Ti Strix mi R9 270 DirectCU II mi ?

Junastin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 500 tl civarında ekran kartı alacağım bu iki model de kararsız kaldım. Birde hangi marka alayım Asus mu MSİ mı yardım ederseniz memnun olurum.

Sistemim resimdeki gibi parçaları hazır ama daha toplamadım

Dosya Ekleri

• ZALMAN.png
    ZALMAN.png
    57,7 KB · Görüntüleme: 624
Güç kaynağını 600W +80 Plus'u olan birisiyle değiştir. İşlemci Soğutucuyu T2 Mini al. Ramleri GSkill yada Corsair'in 1600 MHZ Cl9 8GB Kit belleklerinden seç. R9 280 al.

AMD de çekirdek hızları biraz düşük gibi ama bellekler 384 bit . AMD NVIDIA arasında aynı seviyede ki modeller arasında performans farkı varmıdır ?

@BARON™ Arkadaşın önerdiği ekran kartı Gtx 750 Ti'dan çok daha iyi bir kart. Gtx 750 Ti'ın Amd tarafındaki muadili R7 265. Hatta tam R7 265 de değil, R7 260X R7 265 arası bir konumda. Çekirdek hızına takılma. Bildiğim kadarıyla bu kart kendini otomatik olarak overclock ediyor. Etmiyorsa bile kendin kolaylıkla 1000 Mhz'nin üstüne çıkarabilirsin.

GTX 750 Ti Strix ın çekirdek hızı 1200 olması lazım R9 280 yeni nesil mi peki ? Ekran kartları hakkında pek bilgim yok .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı