GTX 750 Ti ve H55 anakartla uyumlu işlemci önerisi

Söz konusu ekran kartı 750 Ti olduğu için OC'a pek gerek yok o işlemciyle, ayrıca tüm H55'lerde Xeon serileriyle beraber hız aşırtılabiliyor diye biliyorum ama tabii anakartın VRM beslemelerine, MOSFET soğutmalarına vs göre bu OC potansiyeli farklılık gösterebiliyor..
Benim psu yeter mi ki ?
Hocam zaten 2.el alacaksınız bence beklemeye değmez 100-150 civarına çok satan insan var.
Benim aklımdaki şu ben fanı almak zorundayım dimi ?

Sizdeki PSU sistemi stok hızlarda çalıştırmak için ucu ucuna yeterli, hatta ekstra güç girişi isteyen bir 750Ti modeli söz konusuysa minimum kaliteli bir 400W PSU daha sağlıklı olur..
Evet yanında bir kablo ile geldi onu bağlaydım ekstra olarak onun yerine CD-ROM'u çıkardım.
PSU sağlıklı çalışıyor ise yeterli fan almanıza şu anlık gerek yok.
İntel Xeon - X3430 işlemci + Termal macun - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 947081437 : Bu linkte 2.40ghz yazıyor bunu alabilirim.

Onu nasıl anlayabilirim ? oyun oynarken kullanma istastisliği şöyle (işlemci 86*95-ekran kartı 35-40)
İşlemci darboğazı dışındaki GPU yüklemesi açısından söylemiştim. Furmark veya OCCT testi yapın, eğer ki çekirdek/bellek frekanslarında GPU kullanımına bağlı anormal düşüşler yoksa PSU yeterlidir. Öncelikli olarak ikinci el bir X3440 almaya bakın, kafanız burayla karışmasın...

Onu nasıl anlayabilirim? Oyun oynarken kullanma istastisliği şöyle (işlemci 86*95-ekran kartı 35-40)

İşlemci aldığınız zaman ekran karının %100'ünü beslediği taktirde sıkıntı yok.
Evet yanında bir kablo ile geldi onu bağlaydım ekstra olarak onun yerine CD-ROM'u çıkardım.

İntel Xeon - X3430 işlemci + Termal macun - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 947081437: Bu linkte 2.40GHz yazıyor bunu alabilirim.

Elden mi teslim alacaksınız kargo ile alacaksanız param güvende ile alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı