GTX 750 Ti ve Pentium G3258 GTA 5 Performansı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

4.4 GHz hızına overclock ettiğimiz Pentium G3258 işlemcili sisteeme GTX 750 Ti takıp GTA 5 performans testi yapıyoruz. GTA 5 uzun zamandır aramızda. Oyun ile birlikte birçok ekran kartını test ettik fakat sizlerden gelen en çok soru daha önce topladığımız G3258 işlemcili sistemin GTA 5’i oynatıp oynatmayacağı idi. Birebir aynı sistem olmasa da G3258’i 4.4 GHz

GTX 750 Ti ve Pentium G3258 GTA 5 Performansı Technopat

1083869.gif

Daha fazlası...

merhaba ben işlemci G3258 ekran kartı gtx 750ti ve anakart olarak Z97 asus anakart aldım ama gta 5 te oyun oynarken sürekli takılma yapıyor. Yer Yer binalarda, maps de gecikmeli yükleniyor ne yapmalıyım işlemciden mi kaynaklı yoksa ekran kartındanmı ?

merhaba ben işlemci G3258 ekran kartı gtx 750ti ve anakart olarak Z97 asus anakart aldım ama gta 5 te oyun oynarken sürekli takılma yapıyor. Yer Yer binalarda, maps de gecikmeli yükleniyor ne yapmalıyım işlemciden mi kaynaklı yoksa ekran kartındanmı ? @Ali Güngör

merhaba ben işlemci G3258 ekran kartı gtx 750ti ve anakart olarak Z97 asus anakart aldım ama gta 5 te oyun oynarken sürekli takılma yapıyor. Yer Yer binalarda, maps de gecikmeli yükleniyor ne yapmalıyım işlemciden mi kaynaklı yoksa ekran kartındanmı ? @Ali Güngör
Kardeş o islemciden recep abinin dedigi gibi ne kadar bilgisayarina bütçe ayırırsan o kadar iyi olur.yani ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı