GTX 750 Ti ve Phenom II X4 825 FPS Sorunu

• Konuyu başlatan Zeess
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.091

Zeess

Hectopat
Daha fazla  
  • Arkadaşlar elimde;
  • Gtx 750ti
  • Amd phenom II X4 925
  • Msi 870a-g54
  • 350w psu
Geçen gün Vatan'a gittim işlemci olarak g3258 almak için. Vatandaki görevli bana o işlemcinin kullandığım işlemciden kötü olduğunu söyledi. Psu almamı önerdi.

Battlefield 3 ultra 1360x768 caspian border= 28- 36 fps

Watch dogs= 16- 35 fps

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatandaki görevliye selam söyle. Öncelikle G3220'nin içinde 1Milyar 400Milyon transistör var (aslında bütün yeni seri intel işlemcilerin içinde aynı miktar fakat Pentium G, i3-i5-i7 olunca performansı farklı oluyor, ben 3220'yi eklemişim yanlışlıkla) senin kullandığının içinde ise 758Milyon. Ayrıca senin anakart eski, yonga setinden dolayı dolayı düşük performans alıyorsun. Sistemini değiştirirsen daha yüksek performans alırsın.

Intel Pentium G3220 | techPowerUp CPU Database
AMD Phenom II X4 925 | techPowerUp CPU Database

Son düzenleme:
Bence PSU'den kaynaklı değil bu sorun. En azından 750 Ti kullanıyorsan bir şeyleri değiştirme vakti gelmiş.

1- Ekran kartı sürücün güncel mi?
2- Oynadığın oyunlar korsan mı, orijinal mi? Eğer orijinal ise GeForce Experience ile "işlemcine uygun şekilde" optimize hale getir.
3- Sistemin bakımını yapıyor musun? (Kasa temizleme, gereksiz dosyalar, virüs taraması gibi.)
4- Denetim Masası - Güç Seçenekleri bölümünde "Yüksek Performans" işaretli değilse, onu işaretle.
5- Burada denilen her şeyi uygula. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Bu sorunları bir düşün, tekrar dene istersen oynamayı. Anakartının yonga seti düşük olduğundan böyle sorunlar çıkar. :)

Intel Pentium G3220 Soket 1150 3.0GHz 3MB Cache 22nm İşlemci

157,24 TL

MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart

141,73 TL

Tutar298,97 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ekran kartı sürücüm güncel, oyunlar orjinal, experienceden optimize ettim, şu anda pc'ye girme seçenegim yok.

Ayrıca bazen sadece kasa açılıyor ekrana görüntü gelmiyor. Ben sorunun işlemciden olacağını düşündüm fakat babam ve vatandaki adam psu dedi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı