GTX 750 Ti ve R5 1600 nasıl?

Baranunal

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, kasama upgrade atmayı düşünüyorum HDD SSD RAM falan her şey tamam sadece anakart işlemci ve ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum GTX750 Ti R5 1600 anakart da MSI B350 PRO-VD bu şekilde ayarladım daha ucuza iyi bir sistem aklınızda varsa yardımcı olabilir misiniz az bütçe fazla performans olsun istiyorum (CS:GO, Valorant ve PUBG için)

Selamlar, kasama upgrade atmayı düşünüyorum HDD SSD RAM falan her şey tamam sadece anakart işlemci ve ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum GTX750 Ti R5 1600 anakart da MSI B350 PRO-VD bu şekilde ayarladım daha ucuza iyi bir sistem aklınızda varsa yardımcı olabilir misiniz az bütçe fazla performans olsun istiyorum (CS:GO, Valorant ve PUBG için)
750 Ti ve R5 1600 orantısız. R5 1600 en az RX 580 hakediyor bence.

750 Ti ve R5 1600 orantısız. R5 1600 en az RX 580 hakediyor bence.
Csgo ve valorant oynadığım için işlemciyi saha yüksek tutmak istedim r5 1600 yerine r3 2200G alsam ekran iyi fps alır mıyım cs valorant da
Şu anda ne var? Ayrıca bu hali bence dengesiz olmuş.

İşlemcim iyi olsun istiyorum ama bu seferde ekran kartı geride kalıyor fazla bir bütçem yok R5 1600 yerine R3 2200 g alsam ekran kartı ile dengeli olur mu? Ve iyi FPS alır mıyım??

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı