GTX 750 Ti ve R5 1600 sistemin oyun performansı

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Sıcaklık değerlerim nasıl?

20210703_205717.jpg

20210703_204713.jpg

Değerler güzel ancak Valorant da %1'lik FPS neden düşük göstermiş onu pek anlayamadım. Gerçi Valorant şu ara optimize sıkıntılarıyla uğraşıyor. Ondan dolayı olabilir
merhaba her maç başladığında %0.1fpsi 5e filan sabitliyor. bug filan oluyo galiba ondan sonra %0.1 fps göstergesini kapat aç yapıyorum düzeliyor. ama oyunda satın alma evresindeyken yüksek oluyor %0.1fps değeri ama duvar kalkıp maç başlayınca 20 -18 gibi değerlere düşüyor.herhalde oyunla alakalı

Son düzenleme:
Merhaba her maç başladığında %0.1FPS'i 5E falan sabitliyor. Bug falan oluyor galiba ondan sonra %0.1 FPS göstergesini kapat aç yapıyorum düzeliyor. Ama oyunda satın alma evresindeyken yüksek oluyor %0.1FPS değeri ama duvar kalkıp maç başlayınca 20 -18 gibi değerlere düşüyor. Herhalde oyunla alakalı

Dediğim gibi şu ara acayip Valorant ilgili fazlaca konu açılıyor. Yeni güncelleme ile buglar ve FPS problemleri düzelecekmiş duyduğum kadarı ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı