GTX 750 Ti ve RX 6500 XT sistemler FIFA 23 oynatır mı?

ferdicyln

Centipat
Daha fazla  
Selam, bu sistemler FIFA 23 oynatır mı?

1. sistem.

Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6500 XT 4 GB.
İşlemci: AMD Ryzen 3 1300X Quad Core Processor 3.50 GHz.
Bellek: 16 GB RAM DDR4.
DirectX 12.
Ekran Kartı Sürümü: 31.0.12029.4013

2. sistem.

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 750 Ti 4 GB.
İşlemci: Intel i5 3470 3,20 GHz.
Bellek: 16 GB RAM.
DirectX 12.
Ekran Kartı Sürümü: 31.0.15.2225

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
1. Sistem sorun yaşamaz gibi duruyor ancak, 2. Sistem biraz zorlanır gibi.
teşekkürler :)2. sistem de ekran kartından dolayı sanırım sıkıntı çıkarır gibi duruyor ama gtx 750 ti iyi karttır fifa 22 yi ultra grafikte oynadım zamanında :)
Sorun olacağını sanmam ilk sistem rahat oynatır. 2. sistem de oynatır. Ama belki kasma takılma yaşanabilir. Denemeden de bilinmez açıkçası varsayımlar üzerine konuşuyoruz.
teşekkürler :) 2. sistem de ekran kartından dolayı sanırım sıkıntı çıkarır gibi duruyor ama gtx 750 ti iyi karttır fifa 22 yi ultra grafikte oynadım zamanında :)
GTX 750 ti oyunu açmıyor.Başlangıç ekranında donuyor.Çözümü yok.
normalde aslında gtx 750 ti iyi karttır fifa 22 yi ultra grafikte oynadım zamanında hatta bu durumdan dolayı da şaşırdım. optimizasyon sıkıntısı var sanırım oyunun, güncelleme ile düzelir mi ki acaba ilerde

Teşekkürler :)2. sistem de ekran kartından dolayı sanırım sıkıntı çıkarır gibi duruyor ama GTX 750 Ti iyi karttır FIFA 22'yi Ultra grafikte oynadım zamanında :)

Teşekkürler :) 2. sistem de ekran kartından dolayı sanırım sıkıntı çıkarır gibi duruyor ama GTX 750 Ti iyi karttır FIFA 22'yi Ultra grafikte oynadım zamanında :)

Normalde aslında GTX 750 Ti iyi karttır FIFA 22'yi Ultra grafikte oynadım zamanında hatta bu durumdan dolayı da şaşırdım. Optimizasyon sıkıntısı var sanırım oyunun, güncelleme ile düzelir mi ki acaba ileride.

Hocam ben oyunu ön sipariş olarak aldım oyun açıldı. Sürümü 11.1 olmayan kartlar giremiyor ben bayağı araştırdım GTX 750 Ti ile de girilmiyor laptoplarda 965M altı giremiyor oyuna. Düzelteceğiz dediler oyun çıkalı 2 ay oldu hala düzelmedi benim umudum kalmadı.

Hocam ben oyunu ön sipariş olarak aldım oyun açıldı. Sürümü 11.1 olmayan kartlar giremiyor ben bayağı araştırdım GTX 750 Ti ile de girilmiyor laptoplarda 965M altı giremiyor oyuna. Düzelteceğiz dediler oyun çıkalı 2 ay oldu hala düzelmedi benim umudum kalmadı.
oyun indirime düşünce 420 TL alayım diye düşündüm, normalde oynamadım hiç FIFA 23 ü ve almadan öncede bir araştırma yapayım dedim. gtx 750 ti kartında oynamadığını görünce şaşırdım çünkü kaç yıllık ve baya yeni oyunları açan bir kart o yüzden şaşırdım. bir sürüme bakayım hocam, gtx 750 ti nin sürümü ne ki acaba :) teşekkürler bilgi için :)

GTX 750 Ti'nin Sürüm 31.0.15.2225 yazıyor hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı