GTX 750 Ti VGA Monitörde Kullanmak

BayMori

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni ekran kartı GTX 750 Ti strix alıcam. Sorun benim ekran VGA kablo girişli ama ekran kartında VGA girişi yerine DVI var. DVI girişli VGA çıkışlı kablo var mı? Ya da ekranı mı değiştirmem gerekicek? O da olmadı, bana VGA'da 500 liraya kadar güzel bir ekran kartı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bir iyi birde kötü haberim var 1. hayırlı olsun, :D 2. Asus Strix Modelinden dönüştürücü çıkmıyor. (n) ve Dönüştürücü bulmak çok zor.

Evet dönüştürücü bulmak çok zor nasıl buluruz ya keşke google diye birşey olsaydı........
Bilgisayarcıların çoğu satıyor ayrıca..
Dark DVI-VGA Dönüştürücü (DVI-I Erkek - VGA Dişi) Fiyatı
Alaycı tavrın çok hoş ama ben İnternetten alışveriş yapmam. Ekran Kartını aldığımda İstanbul Forumdaki bütün mağazaları dolaşmıştım ve bulamadığım içinde arkadaşı uyardım. hani O da İnternetten Alişveriş yapmaz falan Mazallah.......

Dönüştürücü bende 2 tane var. Ben VGA tavsiye etmem çünkü dalgalanmalar olabiliyor ekranda yeni nesil ekran kartlarında.

Çoğu bilgisayarcı satıyor dönüştürücüyü kolay bulunan bir alet.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı