2. El gtx 750 ti almayı düşünüyorumGTX 750 ti biraz daha güçlü fakat burada önemli olan kartların fiyatı. İki kartta dediğin oyunlar için yeterlidir bu arada.
Afox Gtx750tı 2gb Ddr5 128bit Vga/dvı/hdmı 16x Af750tı - n11.com Bu ürün sıfır eğer bu fiyattan daha yüksek bir fiyat isterlerse bence pek düşünme o satıcıdan almayı.2. El gtx 750 ti almayı düşünüyorum
Kanka ben 600 e buldum daha ucuz birde o asusAfox Gtx750tı 2gb Ddr5 128bit Vga/dvı/hdmı 16x Af750tı - n11.com Bu ürün sıfır eğer bu fiyattan daha yüksek bir fiyat isterlerse bence pek düşünme o satıcıdan almayı.
Eğer temizse test yap almadan önce. Eğer sağlam çıkarsa gönül rahatlığıyla alırsın.Kanka ben 600 e buldum daha ucuz birde o asus
Tek sıkıntı ekran kartı bana uzak adamdan video isteyeceğimEğer temizse test yap almadan önce. Eğer sağlam çıkarsa gönül rahatlığıyla alırsın.
Şimdi aklıma geldi RX 550 de alabilirsin GTX 750Ti ile karşılaştırmalara bakmadım ancak eğer dediğim gibi RX550 üzerinde mining yapılmamışsa ve testlerde problem yoksa alınabilir.Tek sıkıntı ekran kartı bana uzak adamdan video isteyeceğim
Temiz bulursan gtx 750 ti alRyzen 3 3100 alacağım param yetmediği için yanına geçici süreliğine hangisini almalıyım? CS:GO için alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.