- İşlemci: Xeon E5450
- RAM: 4 GB
- PSU: 350W AOpen marka
- Monitör ise VGA girişli. 1366x768 çözünürlük.
Oynayacağım oyunlar Fortnite, CS:GO, PUBG Mobile vb. Ben de fazla zorlamak istemem düşük ayarlarda oynuyorum alışkanlıktan
Hangi ekran kartı uygundur?
Güç kaynağım yeter mi ? Bir de dönüştürücü ile kullanacağım. Performans düşer mi ?Düşük çözünürlükte darboğaz sorunu yaşarsınız. RX 460 %20 daha performanslıdır. 4GB RAM çoğu oyun için yetersiz gelecektir.
Pekala, o zaman GTX 750ti alacağım. Düşük güç kullanması ve güç girişsiz olması bakımından. İleride değişirim. PSU ile beraber.Güç kaynağınız pek iç açıcı durmuyor. Tüm sistemi kül edebilir. Değiştirmeniz iyi olur. Kalitesiz dönüştürücü kullanmadığınız sürece ciddi sorun olmaz. S-Link Aktif çevirici tavsiye ederim.
Adam RX 460 önermiş siz 750 Tİ alacağım demişsinizPekala, o zaman GTX 750ti alacağım. Düşük güç kullanması ve güç girişsiz olması bakımından. İleride değişirim. PSU ile beraber.
750ti demişim yaAdam RX 460 önermiş siz 750 Tİ alacağım demişsinizBen de RX 460 öneriyorum.
Aslında PSU'dan biraz şüphe duydum. O yüzden 750ti dedim çünkü az güç tüketiyor.Adam RX 460 önermiş siz 750 Tİ alacağım demişsinizBen de RX 460 öneriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.