GTX 750 Ti'dan 1660 Super'e geçtikten sonra sistem donmaya başladı

Alli1132

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi 1660 Super 6 GB versiyonu aldım ve kasama taktığımda darboğaz yaptığını gördüm. Ve durum böyle olunca dedim ki eski ekran kartımı takayım (GTX 750 Ti) para biriktirip işlemci ve anakart alırım dedim. Eski ekran kartımı taktım ve durum 1660 Super ile aynı garip bir şekilde eskiden oynadığım oyunları 1-10 PS arası vermeye başladı eskiden Forza 5'i rahatça oynuyorum fakat şu an oyuna girmek bile eziyetmin 10 dk bekliyorum. Allah rızası için yardım edin kafayı neceğim. Sorunun sebebi nedir? (ekran kartını güncelle yazmayın tam 2 defa sürücüyü kaldırıp güncelledim)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyip yapabilirsiniz.

işe yaramaz ise videoyu izleyeceğim çok teşekkür ederim.

İşlemci, anakart, RAM ve PSU'yu satıp aynı donanımın biraz daha yeni ve kaliteli olanlarına bakabilirsin. i5 11.nesile geçebilirsin, RAM DDR4 3200MHz 16 GB yaparsın. 8x2 çift kanal, anakartı da DDR4 3200MHz uyumlu Intel destekli MSI anakartlarına bakmanı öneririm.
12. nesil i5 almayı düşünüyorum hocam sadece şu an parayı toplu harcamak istemiyorum ekran kartını 2. el aldım zaten (aldığım yerde desktopa takıp test ettim ekran kartı sağlam)

İşe yaramaz ise videoyu izleyeceğim çok teşekkür ederim.

12. nesil i5 almayı düşünüyorum hocam sadece şu an parayı toplu harcamak istemiyorum ekran kartını 2. el aldım zaten (aldığım yerde desktopa takıp test ettim ekran kartı sağlam)

AMD işlemcide öneririm önbellekleri daha fazla ve daha hızlı işlem yapabiliyosun daha ucuz oluyolar Intel'e göre o da bir tavsiye ama anakart değişmen gerekiyor o da ekstra masraf.

AMD işlemcide öneririm önbellekleri daha fazla ve daha hızlı işlem yapabiliyosun daha ucuz oluyolar Intel'e göre o da bir tavsiye ama anakart değişmen gerekiyor o da ekstra masraf.
anakart piyasası şuan ucuz geldi bana hangi serinin anakartı daha kaliteli ise ve aynı zamanda ucuzsa onu alıcam AMD tarafından 3600 veya 5600x düşünüyorum

Anakart piyasası şu an ucuz geldi bana hangi serinin anakartı daha kaliteli ise ve aynı zamanda ucuzsa onu alacağım AMD tarafından 3600 veya 5600X düşünüyorum.

5600X yerine 5600 tercih etmeni öneririm kendim alacağım pazartesi akşamına sipariş vereceğim neden X i alma diyorum hemen söyleyim internette FurMark gibi oyun testleri gibi testlere baktığında 3 4 FPS fark ediyor sadece gereksiz 400 TL vermek yerine 400 daha koyup kule tipi fan ile soğutmasını arttırabilirsin AM4 işlemcilerin undervolt özelliği sayesinde işlemci sıcaklığını 20 derece birden düşürüp 5 6 derece arttırabiliyosun efsane işlemciler yapıyolar.

R7 5700G işlemci önermem daha ucuz R5 5600 işlemci ile aynı FPS değerlerini alır Gaming bir PC de.

Hocam oyun açıldı eskisine göre daha iyi ama yine drop giriyor :////

Hocam GTX 1660S'nin driverını kurduysanız temizleyin sonra GTX 750 Ti'ın driverını kurun dosyalar çakışıyordur. Bir de NVIDIA Denetim Masası ayarlarınızı yapın.

DDU ile tüm driverları silip 750 Ti kuracağım hocam.

Ben bir DDU deneyeyim geri yazayım buraya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı