GTX 750 Ti'ı 900p Monitör ile Kullanmak

Birde şu videoya bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
10 FPS oynuyor.

Ben 1080 p ile 900 p karşılaştırmıyorum. 1080p 21,5 ile 900p 19 inch karşılaştırıyorum.
Ayrıca emin değilim ama 900p 21.5 inc monitör yok.

Görüntü kalitesi bakımından tek fark pixel boyutu olacaktır. Netlik konusunda şüphe olmasın. 1080P monitörde 900P açan arkadaşlarda bulanık oluyor normaldir.

Evet önerdiğim bir şey. Performans 1080P'ye göre daha yüksek olacaktır ki ben de 720P monitör ile 750 Ti kullanıyorum. Darboğaz yapmadığı sürece çok daha iyi olacaktır.

Bu arada 1440x900 Full HD derken?

Şuna karar verdim: 1080p DVI girişli bir monitör alacağım ki ileride ekran karti değişiminde sıkıntı yaşamayayım :D. Çünkü istediğim DVI girişli 900p monitör 350 küsür, 1080p DVI girişli monitör ise 354 TL :D. Bu durumda 1080p olanı alacağım doğal olarak. Teşekkürler yorumlarınız için.

Benim burada anlatmak istediğimi saolsun kimse anlamamış. Yeni monitörün hayırlı olsun.
Dostum tamam boyuttan dolayı iki monitörde de inç başına düşen piksel sayısı aynı olabilir ancak 19 inç bir monitörde detayları seçmek daha zor bir hal alacaktır. Arkadaş doğru bir tercih yapmış hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı