Windows 10 ProSistem Windows kaç uygun olan driverı atayım.
Windows 10 ProSistem Windows kaç uygun olan driverı atayım.
Haklısın reis elime para falan geçerse yükseltmeyi deneyeceğim teşekkürler.
güncelleyip deneyeceğim teşekkürlerEkran kartı driveriniz güncel olsun, sonra driver uygulamasından her şeyi en düşüpe alın, sonra da Valorant'ta grafikleri en düşüğe alın.
i7 2600: Ocak 2011Ekran kartın çok düşük kalıyor kanka işlemci ve RAM'lar okey ama o sisteme bu ekran kartı olmaz sorun yaşarsın hep para biriktir al diyeceğim ama ülkenin halini biliyoruz maalesef.
Kendi sistemim: AMD Ryzen 5 3500X, Gigabyte RTX 3050 Gaming, 16 GB RAM ben bile GTA 5 ve Valorant'ta FPS sorunları yasıyorum.
Yükseltmenizde fayda var. Ancak şu anki probleminiz kesinlikle ısı kaynaklı görünüyor.haklısın reis elime para fln geçerse yükseltmeyi deneyeceğim teşekkürler
deneyeceğim kralİşlemcinin 81 derece olması problem gibi gözüküyor.
3.4 GHz işlemci 1.6 GHz çalışıyor.
Isınma sorununu çözerseniz durum düzelir gibi.
Windows 10 Pro
Hocam driverı yanlış attım sanırım indirmeyin.güncelleyip deneyeceğim teşekkürler
Ekran kartı driveriniz güncel olsun, sonra driver uygulamasından her şeyi en düşüpe alın, sonra da Valorant'ta grafikleri en düşüğe alın.
Hocam driverı yanlış attım sanırım indirmeyin.güncelleyip deneyeceğim teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.