GTX 750 ve Q9400 Sistem için PSU Önerisi

Ali Ozan Oruç

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Bu sisteme ne kadar (watt) PSU takmalıyım, ayrıca sistem nasıl?
Fazla bir beklentim yok ama görüşlerinizi belirtmenizi isterim. 750 Ti'ye ise bütçem yetmiyor :)
Elimde ise halihazırda şöyle bir PSU var, yeterli olur mu?

WhatsApp Image 2019-03-21 at 14.32.23.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia sitesinde min 300W diyor ancak siz 350 Wattlık sertifikalı bir psu alsanız yeter. Bu psu yetmiyecek 144 W veriyor 12V kanalından. sizin sadece işlemci ve ekran kartınız 155 watt güç çekiyor.

95W CPU + 55W GPU + RAM+HDD 15W + Motherboard 30W + 3 USB girişi kullansan 15W + CDROM 20W + 3 tane de fan olsa 10W+ 30W monitör = 270W.
400W PSU işini görür diye tahmin ediyorum.

Bu sisteme 80+ şart değil. Zalman 400le diyecektim ama satışı durmuş galiba.

Bu var ama fazla ucuz geldi bana.

Hocam bu nasıl bütçem biraz kısıtlı en fazla 75 tl verebilirim :/
12v çıkışı 264w diyor ama kaç yıllık acaba o da önemli. Yükte ucu ucuna kurtarır bence ama memnuniyet garantisi vermek zor denemen lazım.
Yetmez ise fps düşüşleri olur. Ben şehir dışındayken bizim pc ye 200w kakalamışlardı Lfs de bile bitik bir performans vardı. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
350W işinizi görür. Ancak kalitesiz ise bir zaman sonra patlak verebilir. PSU, üzerinde yazan değerlerden daha üstünü verebiliyorlar ancak üretici garanti vermiyor ve devamlı bu şekilde kullanım arızalara sebebiyet verebilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı