Merhaba arkadaşlar ben yavaş yavaş bilgisayar topluyorum GTX 750 ve Ryzen 3 1200 ana bileşenleri kullanmayi düşünüyorum sizce uygun mudur?
Merhaba arkadaşlar ben yavaş yavaş bilgisayar topluyorum GTX 750 ve Ryzen 3 1200 ana bileşenleri kullanmayi düşünüyorum sizce uygun mudur?
Bütçem fazla deil şuan ekran kartı olarak GTX 750 2 gb sipariş ettim ana kart olarak ne önerirsiniz ondan sonra işlemci olarkta fikrinizi almak isterim ana jart için bütçem 500 TL işlemci için 1300 maksHocam baştan konu açın bütçe belirleyin toplayalım baştan.
Bütçem fazla değil şu an ekran kartı olarak GTX 750 2 GB sipariş ettim anakart olarak ne önerirsiniz ondan sonra işlemci olarkta fikrinizi almak isterim ana jart için bütçem 500 TL işlemci için 1300 maksimum.
Bütçem fazla değil şu an ekran kartı olarak GTX 750 2 GB sipariş ettim anakart olarak ne önerirsiniz ondan sonra işlemci olarkta fikrinizi almak isterim ana jart için bütçem 500 TL işlemci için 1300 maksimum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.