I IMustafaKemalI Centipat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 9 1 Mart 2020 #1 GTX 750Ti kullanıyorum, ekrana bazen görüntü geliyor, bazen gelmiyor. Sorunu nedir, tamir mi ettirmeliyim, ettirirsem kaça patlar? Ekran kartinda sorun var biliyorum çünkü başka ekran kartiyla test ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2020
GTX 750Ti kullanıyorum, ekrana bazen görüntü geliyor, bazen gelmiyor. Sorunu nedir, tamir mi ettirmeliyim, ettirirsem kaça patlar? Ekran kartinda sorun var biliyorum çünkü başka ekran kartiyla test ettim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 1 Mart 2020 #2 Ekran kartı tamirinden sonra düzelen ve düzenli kullanılan görmedim, yapan kişilerde garanti vermiyor zaten. 1 ayda da bozulabilir, 5 ayda da. Artı 0 Eksi
Ekran kartı tamirinden sonra düzelen ve düzenli kullanılan görmedim, yapan kişilerde garanti vermiyor zaten. 1 ayda da bozulabilir, 5 ayda da.
KS KS I IMustafaKemalI Centipat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 9 1 Mart 2020 #3 Peki bu bazen açılıp bazen açılmaması bir kısa devre olduğunumu gösteriyor yoksa tamamen bozulmuş mu? Artı 0 Eksi
Peki bu bazen açılıp bazen açılmaması bir kısa devre olduğunumu gösteriyor yoksa tamamen bozulmuş mu?