GTX 750Tİ için 410 W PSU yeterli mi?

aetahtali

Megapat
Katılım
20 Şubat 2015
Mesajlar
99
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı Bu ekran kartını almak istiyorum, sistemimde 410 watt psu var. Ve İ3 2100 3.10 GHZ İşlemciye sahibim. Anakartım ise Asus P8H61-M LX. Ve 1920x1080 monitörüm var. Bu sisteme Belirttiğim ekran kartını ve 4 GB ram almak istiyorum, herhangi bir sorun çıkar mı ?
 
Takabilirsiniz sorun yok. Çalışırlar gayet iyi şekilde.
Çok teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldunuz, son bir sorum var. Ekran kartını ve Ram 'i Taktıktan sonra herhangi bir kurulu yapmam gerekecek mi? şu an kullandığım ekran kartının programları yüklü, onları silmeli miyim? yoksa takıp sorunsuz çalıştırabilir miyim? Çok teşekkür ederim tekrar.
 
@aetahtali Eski ekran kartı sürücüsünü DDU programı ile kaldırın yeni ekran kartını takmadan önce. RAM değişikliği herhangi birşey gerektirmiyor. Bunu indirin kurun. Ardından Clean and Shutdown yani temizle ve kapat kutucğuun işaretleyin ve yeni kartı takın.

image3.png
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı