GTX 750Tİ oyun oynarken ekran gidiyor

Tolgahan107

Decapat
Bu konuyu daha önce de açmıştım ve orada Recep Baltaş sorunun ekran kartından olabileceğini söylemişti. Ben de ekran kartını değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Sorunum tam olarak şöyle; oyun oynarken bir anda monitöre no signal yazısı geliyor ama PC kapanmıyor sadece görüntü gidiyor ve oyundaki sesler gelmeye devam ediyor. Başka monitörde denedim, VGA kablosunu değiştirdim, ekran kartını değiştirdim ama hala devam ediyor. Daha sonra fark ettim ki PSU'nun fanı biraz dönüp 2-3 saniye duruyor ve bu olay tam yükte de boşta da oluyor. Yani böyle bir sorun PSU'dan kaynaklanabilir mi yoksa benim bilmediğim bir BİOS ayarı falan mı var acaba? (PSU'nun fotoğrafını aşağı koyuyorum)

Sistem özelliklerim: ASUS P5QSE, Q6600, GTX 750Tİ, 4 GB DDR2 RAM, 500GB 7200RPM HDD, 128 GB SSD

a.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU ne kadar önemsiz görülse de bilgisayarın en önemli parçasıdır. Ben neredeyse ekran kartımın fiyatında PSU kullanıyorum korkumdan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı