GTX 750Ti Sisteme Göre Hangi İşlemci ?

• Konuyu başlatan eLais
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.897
Ben de 750ti ile bir sistem toplayacağım ve işlemci olarak Snapdragon 810 alacağım(!). (Espridir lütfen saçma yorumlar yazmayın)
Neyse ben de g3258 veya FX 6300 düşünüyorum ama arada kaldım bütçe 2000 TL ama monitör dahil ve amacım daha çok Battlefield 4 çok yüksek veya yüksek ayarlarda çok oyunculuda kasmadan video çekebilmek. (ShadowPlay ile çekeceğim) FX 6300 ile 2100, g3258 ile 1900 TL'ye buldum ama önerinize göre alacağım. O nedenle bana da bu tercihler arasından öneri verirseniz sevinirim.

Ben de 750ti ile bir sistem toplayacağım ve işlemci olarak Snapdragon 810 alacağım(!). (Espridir lütfen saçma yorumlar yazmayın)
Neyse ben de g3258 veya FX 6300 düşünüyorum ama arada kaldım bütçe 2000 TL ama monitör dahil ve amacım daha çok Battlefield 4 çok yüksek veya yüksek ayarlarda çok oyunculuda kasmadan video çekebilmek. (ShadowPlay ile çekeceğim) FX 6300 ile 2100, g3258 ile 1900 TL'ye buldum ama önerinize göre alacağım. O nedenle bana da bu tercihler arasından öneri verirseniz sevinirim.
Yeni konu açın o zaman daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.

Özellikle ezberden sallayan arkadaşlara sesleniyorum G3258 ile İ5 4460'ın darboğaz yaptığı ekran kartlarını bile takabilirsiniz. İstediğiniz oyunu performans kaybı olmadan oynatabilir. Hala G3258'i küçümsüyorsunuz. Siz İntel'deki mühendislerden daha iyi biliyorsunuz değil mi? İntel'i birazcık bile bilseydiniz 20. Yıla özel yapılan bir işlemcinin "inanılmaz" bir performans vereceğini bilirsiniz. Konuya dönecek olursak Broadwel işlemciler yolda ve İntel 14nm üretime geçiyor. Boşuna 22nm bir işlemci alıp oaranızı çöpe atmayın derim. Alın bir G3258 hem istediğiniz ekran kartıyla çalıştırın darboğaz olmadan hemde Broadwel çıkana kadar paranız cebinizde kalsın. Daha sonra çoklu çekirdek desteği çıktığında daha iyi bir işlemciye terfi edersiniz.

2400 TL ye bu sistemi düşünün derim.

TOPLAM : 2.014,74 TL
KDV (%18) : 362,65
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.377,39 TL
[TBODY] [/TBODY]

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı