GTX 760 Hala güçlü mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu referans olarak alıp siz karar verin. Yanın da kullanılan işlemci önemli 8600k var bu video da.

Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda )
İdare eder, güçlü de değil. Beklenti ve hangi yılın oyunlarını oynadığınıza göre deneyiminiz değişir.
Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin

Ben Lol guils wars 2 bide fortnite oynarim bu oyunlarda performansi iyi olurmu ( 1080 p düşük ayarlarda )

Lol(2009) guils wars 2(2012) fortnite(?) Bunlari yuksek cozunurluk dusuk ayarlarda oynayabilirsem yeterli benim icin
Guild wars2 ve fortnite gibi oyunlarda yüksek RAM ve işlemci gücü ister. İşlemcine güveniyorsan al.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı