GTX 760 hata kodu 43

26dc31aa

Picopat
Daha fazla  
RAM
8gb ddr3 1333 mhz
SSD veya HDD modeli
240+256 gb ssd
Ekran kartı
GTX760 4GB
Anakart
M5A78L-LE
İşlemci
FX6100
GTX760 hata kodu 43 nasıl çözülür çözünürlük 800x600'de.
GPU algılıyor ama çalışmıyor. Driver son sürüm bu hata dönüştürücüden kaynaklı olabilir mi HDMI to VGA kullanıyorum?

DDU ile temiz kurulum yapın sorun devam ediyorsa donanımsal olabilir çünkü kartınızın çıkış tarihi 2013.

Sürümleri silip tekrar kur olmazsa yeni kart zamanın gelmis.

DDU ile temiz kurulum yapın sorun devam ediyorsa donanımsal olabilir çünkü kartınızın çıkış tarihi 2013.
salı günü sabah 11de açtım pcyi hiçbişe yoktu 1saat falan mc ve csgo oynadım sıcaklık değerleri 60 üstüne çıkmıyordu akşam 8de açtım bu hata var

Yeni kart zamanın gelmis.
Geçmiş olsun.
tamiri varmı?

Salı günü sabah 11'de açtım PC'yi hiçbişe yoktu 1saat falan MC ve CS:GO oynadım sıcaklık değerleri 60 üstüne çıkmıyordu akşam 8'de açtım bu hata var.

Teknolojik aletler hep böyledir sağlamdır saatlerce kullanıp kapatırsınız sonra açmak istediğinizde açılmazlar veya çeşitli hatalar verirler bunlar klasik şeyler forum üzerinde DDU aratabilirsiniz kullanması oldukça basit umarım tekrar çalışır ve size masraf açmaz malum Türkiye yüzyılı.

eğer çalışmazsa 800tlyi veya 1000 lirayı geçmicek 2.el bi kart varmı bundan daha güçlü veya buna benzer?

En son sürüm 470 sürücüsü. Daha yenisini mi kurmaya çalışıyorsun?
yani sanırım öyle

Eğer çalışmazsa 800TL'yi veya 1000 lirayı geçmeyecek 2.el bir kart var mı bundan daha güçlü veya buna benzer?

Yani sanırım öyle.

Çok zor daha önce eski bir dostum için araştırmıştım ancak o miktara bulmanız imkansız gibi. Mining çılgınlığı patladığında insanlar ellerindeki GT210 dahil deli gibi günlerce kazmaya çalışmıştırlar yani ikinci el ekran kartı almak gerçekten dosta önerilmez. Doğrudan kart önerisi olarak 1050 ile 760 bench olarak aynı denebilir. Eğer bulamazsanız temiz bir 1030 olabildiğince ucuza kapatıp yeni bilgisayar alana kadar idare edin MC ve CS:GO için sizi taşıyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…