GTX 760 Sıcaklık Sorunu

Coffee Prince

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben bilgisayarıma zotac gtx 760 ekran kartı aldım daha yeni. Sorum şu, ekran kartının sıcaklığı masaüstünde 26-32 derece arasında değişiyor fakat oyun oynarken 80 derece sabit duruyor veya 75-82 arası değişiyor. En yüksek 82 oldugu oluyor daha da çıkmıyor. Bu sizce normal mi veya ne yapmam gerek? Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı kasa da olacak zaten başka nerede olacak.:) Kasanızın bulunduğu yer nasıl, geniş bir alan mı, yoksa dar mı? Oda sıcaklığı nasıl?
oda sıcaklığı normal ekran kartı geniş alanda ondada sıkıntı yok kasa çok geniş bi alanda diyemem fakat düzgün bir yerde kasamın üstündeki fan 8cm egzoz fanı arkadaki fanda 8cm ben 2 adet 12cm led fan almayı düşünüyorum kasanın üstü ve egzoz fanını değiştiricem sizce iyimidir

Ekran kartınızın tam modeli nedir? Bazı kartala göre bu biraz fazla. Günümüz kartları bukadar isinmiyorlar. Tamam, aşırı değil ama az da değil.
Ayrıca, mümkünse kasanızın kapağı açık 1 iki foto atmanız mümkün müdür?
Zotac GTX760 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Ekran kartınızın tam modeli nedir? Bazı kartala göre bu biraz fazla. Günümüz kartları bukadar isinmiyorlar. Tamam, aşırı değil ama az da değil.
Ayrıca, mümkünse kasanızın kapağı açık 1 iki foto atmanız mümkün müdür?
123.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı