tamerthedark
Hectopat
Daha fazla
Selamlar arkadaşlar 1.5 ay kadar önce bir sistem topladım ve sistemimde bir problem var. Problem mi var emin de değilim. Oyun oynarken ekran bir anda kararıyor. Bazen geri geliyor bazen gelmiyor. Sistemi kilitlemiyor ancak klavye ve mause işlev görmüyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Servise gitti orada 3 gün boyunca denendi ve hiçbir şekilde böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını belirttiler. Dün servisten aldım bu gun yine aynı sorunla karşılaştım. Elektrik sisteminden mi acaba diye voltaj korumalı prizlerden aldım. Uine aynı sorun. Biraz kurcalarken resimde de gördüğünüz voltaj değerine rastladım. Üst limitin 0,1 v üstünde (en alttaki kırmızı değer). bunun ne olduğu ile ilgili bilgisi olan önerisi olan var mı acaba? Yoksa makine komple servise gidip toptan elden geçecek. Sistemim i5 6600k-asus z170 progaming-16gb hyperxfury ddr4 2666mhz ram(2x8)-coolermaster haf912advance kasa(80+ 750 watt)-240 gb ssd+2tb harddisk- asus gtx 760 direct cu II ekran kartı. Bilgi ve önerilerinize açığım.
Her türlü program sürücü güncel. Format atıldı Win7 Ultimate 64.
Her türlü program sürücü güncel. Format atıldı Win7 Ultimate 64.