GTX 760 Sistemde GTA 5 Kasma

Benim sana önerim çözünürlüğü düşürmen. Senin ki kadar iyi sistemim yoktu. Çok araştırdım, oradan buradan kıstım. Yine de anlık Fps düşüşü yaşadım. En sonunda çözünürlüğü bir tık düşürdüm. Sorunsuz oynuyorum. Grafikler de istediğim ayarlar da kaldı hem. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Akla gelenler yüksek ihtimal sırasıyla. HDD, işlemci, anakart. Ekran kartı problemleri ve grafik ayarları bu tip takılmaların sebebi değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
allah rızası ıcın yardım edın ya o kadar oyun oynamak ıcın pc topladım tek oynadıgım oyun gta oda hıc acıp yuzune bıle bakmıyorum hangı sınden kaynaklandıgını nasıl ogrenebılırım

CPU ve GPU kullanımı oyun içindeyken ne kadar? Onları söyleyin ki biz de yazılımsal mı, donanımsal mı ayırt edebilelim.

HDD kaynaklı olduğunu sanmıyorum, işlemci kullanımınızı ölçmeye çalışın, grafik ayarlarını teker teker kısarak oyunu test edin, çözünürlük ayarını en son çare olarak düşürün. Ayrıca biraz ingilizceniz varsa internette "GTA 5 stuttering" kelimelerini aratıp yazılan çizilenleri okuyabilirsiniz.

HDD kaynaklı olduğunu sanmıyorum, işlemci kullanımınızı ölçmeye çalışın, grafik ayarlarını teker teker kısarak oyunu test edin, çözünürlük ayarını en son çare olarak düşürün. Ayrıca biraz ingilizceniz varsa internette "GTA 5 stuttering" kelimelerini aratıp yazılan çizilenleri okuyabilirsiniz.

hocam vıdeoları ızledım sorunum tamda bu ama ıngılızce sıfır bende baya bı seyler yazılıp cızılmıs ama anlamıyorum yardım edermısnız

bı programla test ettım ama ekran goruntusunu atyorum anlayan cevaplarsa sevınırım

Tuhaf, arkadaşım Ultra'da 55 FPS civarı alıyor sisteminiz anakart dışında aynı.
Bir program veya bir virüs sisteminizi yoruyor olabilir en iyi çözüm format.

konuyu actıktan sonra 2 defa format attım ne yapmalıyım bı onerınız varmı sorun nerde olabılır butceyı baya zorlayıp topladım bu pc yi 1 sene kadar once gt 5 ıcın sımdı bu yuzden bılgısayarı acmak bıle ıstemıyorum

@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı