GTX 760 ve Core i5 4690 darboğaz yapar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben 5 yıl AMD kullandım ve ilk defa bu yıl NVIDIA kart aldım. Artık AMD kullanan arkadaşlarımın evine girmiyorum o derece mükemmel bir şey NVIDIA. Yazılımdan kazanıyor adam.
Adamın dibisin ya! Ben de bu insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum, kimse beni anlamıyor ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben o 5 yılda 4 adet AMD ekran kartı kullandım. Performans olarak geride olması önemli değil benim için. Ben bu saatten sonra NVIDIA batsa bile para biriktirir Titan Z alırım. Götürdüğü yere kadar kullanırım. Başka firma çıkmazsa en son AMD kullanırım.

Dostum ben o 5 yılda 4 adet AMD ekran kartı kullandım. Performans olarak geride olması önemli değil benim için. Ben bu saatten sonra NVIDIA batsa bile para biriktirir Titan Z alırım. Götürdüğü yere kadar kullanırım. Başka firma çıkmazsa en son AMD kullanırım.
Sonunda kadar haklısın kardeşim.

Dostum onunla da pek oyun oynanmaz be. Sadece masaüstü işler yapıyor olsam Intel'i tercih ederim.

@Silinen üye Görüşüne saygım sonsuz ancak performans olarak geride olması önemli değil demişsin. Arkadaş oyun bilgisayarı topluyor ve R9 290 GTX 770'i oyun konusunda ezip geçer. Arkadaşın kararı tabi ama kullanmadığı bir kart hakkında NVIDIA en iyisi gibi konuşması da hoş değil. Madem AMD daha kötü neden daha ucuz fiyata daha iyi performans veriyor? Ben de GTX 770 kullanıyorum ama imkanım olsa kesinlikle R9 290 alırdım.

@Silinen üye Görüşüne saygım sonsuz ancak performans olarak geride olması önemli değil demişsin. Arkadaş oyun bilgisayarı topluyor ve R9 290 GTX 770'i oyun konusunda ezip geçer. Arkadaşın kararı tabi ama kullanmadığı bir kart hakkında Nvida en iyisi gibi konuşması da hoş değil. Madem AMD daha kötü neden daha ucuz fiyata daha iyi performans veriyor? Ben de GTX 770 kullanıyorum ama imkanım olsa kesinlikle R9 290 alırdım.
Peki neden R9 290 ucuz?

Bende R9 290 yerine GTX 770'i tercih etmem oyun PC'sinde tabi. Ama denk kartlarda NVIDIA seçerim. Fanboyluk değil de yazılımı gerçekten bir harika. GTX 760 yerine 280 seçmem mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı