GTX 760 vs R9 270X

• Konuyu başlatan Reda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 898

Reda

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar.

Konu başlığında belirttiğim gibi R9 270X ve GTX 760 arasındaki farkları size danışmak istiyorum. Öncelikle kartların oyunlarda verdiği performansı bir kenara bırakmak istiyorum. GTX 760'ın daha iyi olduğunu biliyorum.

Benim merak ettiğim, kartların geleceğe dönük olmaları. Soğutmaları, kartların güncelliği. Ben bunları merak ediyorum yakın zamanda bu kartlardan birini alacağım. Aradaki ortalama birkaç fps fark benim için önemli değil. Dediğim gibi ilk merak ettiğim kartların geleceğe dönük olmaları. Kartların oyunla optimizasyonu ve uzun süre verimliliği. Arkadaşlar sizden ricam değerlendirme yaparken Asus ve MSI markalarını göz önünde bulundurmanız zira bu iki markadan birini tercih etmeyi düşünüyorum.

Nvidia güncelleme konusunda biraz önde. Soğutma olarak da DCU II veya TF Gaming soğutmaları oldukça iyidir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı