GTX 760 vs R9 280

Bilgisayar ürünlerinde geleceğe yönelik olmaz. Bir kaç yıl sadece diyebilirsiniz. Şuanki oyunlar bile yeni 1.5 gGB grafik kullanmaya basldı.

3 GB lık belleği 4 K ile yada CF ile ihtiyaç duyabilirsiniz.

Ki bu kartlar 4K için kimse onermez.
İleriye yönelik olur.Ama ekran kartları hızlı eskiyor sadece.İşlemci+PSU+Anakart+Ram uzun süreli gidecek malzemelerdir.Ayrıca 1.5 Vrami nereden çıkarttın BF4 R9 280X ile ultrada 1750 MB Vram yiyor.Watch Dogs'ta 2 GB'ın üstüne çıkıyor.SMAA'da oynanabiliyor anca.GTX770 2 GB ile.Bu arada ban yedim bu nasıl forumdur arkadaş.Elim çarpmış olamaz mı,yanlış yazmışım diye ban atıyorlar.El-insaf.

Battlefield gibi bir oyun serisinin hayranıysan R9 280 almaya değer. Mantle desteği olan oyunlara bir göz gezdir, AMD ekstra performans sağlıyor. Yoksa diğer türlü eşit performans veriyorlar. Ayrıca R9 280'i daha ucuz bulmak mümkün, yalnız gtx 760 güç bakımından daha tasarruflu.
Son olarak hangi kart hangi oyunu veriyor buna da bakıp tercihini yap.

İleriye dönük olur ama ekran kartında olmaz. Hızlı eskiyor...

Konu ekran kartı konusu ve sizde ekran kartı önerirken geleceğe dönük diyorsunuz. Kendi dediğiniz ile çelişiyorsunuz. Neyse ben anlatamadım kusura bakmayın.

Bende r9 280x aldım açıkcası bütcem 650 tl olsaydı kesinlikle r9 280 almazdım gtx760 alırdım msi twin frowzr fakat asusun r9 280x ine bütçem yeterli olduğu için onu aldım. Neden diye sorarsanız 3gb 384 bit olsada işlemci hızı ve bellek hızı diğer r9 larda düşük 760 a göre mantıklı olursak 650 tl bütçeye gtx760 daha iyi tabi twin frowzr alırsanız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı