GTX 760 Yeterli Midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşlemci yükseltmeden bahsediyorsunuz. Amd sanki sonuza kadar AM3+ da kalacak. İlerde X8 8350 yi de yeni nesile yükseltemeyecek anca 9XXX alabilecek.

İşlemci yükseltmeden bahsediyorsunuz. Amd sanki sonuza kadar AM3+ da kalacak. İlerde X8 8350 yi de yeni nesile yükseltemeyecek anca 9XXX alabilecek.
Arkadaşım oyunlarda en çok görevi ekran kartı yapar. İşlemci darboğaz yapmadıkça işlemcinin önemi yok denecek kadar azdır.

Onu bende biliyorum. Ama Amd alırsa ilerde yeni işlemci ve anakart almak zorunda kalacak. Fakat i5 ve Z97 alırsa ilerde rahat edecek. tek yapması gereken GTX 760 almak ve bütçesine 50 - 100 TL eklemek.

Onu bende biliyorum. Ama Amd alırsa ilerde yeni işlemci ve anakart almak zorunda kalacak. Fakat i5 ve Z97 alırsa ilerde rahat edecek. tek yapması gereken GTX 760 almak ve bütçesine 50 - 100 TL eklemek.
Sabahtan beri Z87 alsın diyen sen değil miydin ?

Intel'in yeni işlemcilerinin meydana ve piyasaya çıkmasıyla birlikte, AM3 platformundan ben daha fazla bir şey beklemem. Ölmek üzere artık.

Evet, bütçeye uygun olarak düşünülebilir. AMD platformu AM3+ soket işlemciden yana sıkıntılı şu anlamda, APU tarafında muhteşem bir atağa hazırlanıyor.

Yarım saattir size Oğulcanın dediğini anlatmaya çalışıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…