GTX 760 Yeterli Midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız arkadaş uzun süreli kullanmak istiyorum diyor. İleride işlemci değiştirmek isterim diyor. Bir kere Cuda sayesinde renderda da sağlam performans alacak. Neden bu kadar taktınız ki Intel'e? Tamam almışken iyisini almalı ancak oyun bilgisayarında da ekran kartından kısmamalı. GTX770.

Tamam ben birşey demiyorum 1 yıla çöp olacak AM3+ cipsetli anakart ve işlemcisini güle güle kullansın.

Yiğit Can, zaten arkadaş bir sene sonra işlemci almayacak. İllaki uzun süre kullanır. İşlemci ve anakarta o kadar para verse 3 sene sonra oyun performansını etkileyecek mi 760 ile? O zaman da ekran kartını değiştirmek zorunda kalacak; daha çok masraf.

Ya @Akif kardeşim birşey bildiğini zannediyosun ama hiç bişe bilmiyosun i5 4670k 2 3 sene sonra ekran kartı değiştirildiğindede darboğaz yapmayacaktır ama fx 8350 sadece bu nesile darboğaz yapmaz tamam fx 8320 ile 770 muhteşem ikili ama ileriyide düşünmek gerekir..
FX 8320 hiçbir şekilde şuanda ve ileride hiçbir ekran kartına darboğaz yapmaz. Konuyu kavgaya dönüştürmeyelim lütfen.

760 ile 770 arasında sadece en fazla 10 15 fps farkı var ayarları biraz kısıp geriye kalan bütçeyide kendine ayırabilirsin masraf yapmana gerek yok.

KickUp33, daha çok masraf edilecek ama? Ayrıca 2 3 sene sonra 770'i değiştirmeye ne hacet? Darboğazın ne olduğunu tam olarak biliyor musun? A10 7850K ile 780Ti kullanıldığında darboğaz yapmıyorsa ona da ileride yapar deme. Kullanmadıysanız nerden biliyorsunuz işlemcinin potansiyelini? Ayrıca 8 çekirdekli olması ayrı bir avantaj. DX12'yi de göz önünde bulundurursak FX X8 en mantıklısı.
Lütfen şu üslubunuza dikkat edin. Belli ki forumda yenisiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya @Akif kardeşim birşey bildiğini zannediyosun ama hiç bişe bilmiyosun i5 4670k 2 3 sene sonra ekran kartı değiştirildiğindede darboğaz yapmayacaktır ama fx 8350 sadece bu nesile darboğaz yapmaz tamam fx 8320 ile 770 muhteşem ikili ama ileriyide düşünmek gerekir..
2 yıl sonra kim bilir dx12 ve geforce gtx 800 serisi çıkacak. Bir oyun bilgisayarının en (Ultra Takıntın varsa) fazla 3 yıl ömrü var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı