GTX 760'tan GTX 1050 Ti'ye Geçiş Yapmaya Değer Mi?

vulkan

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 yıllık Zotac GTX 760 AMP! 2GB ekran kartı yerine GTX 1050 Ti 4GB ekran almak mantıklı bir tercih olur mu ve ciddi bir performans artışı sağlar mı?

Teşekkürler arkadaşlar, biraz daha bekleyip RX 470 alayım o halde ama işlemci AMD X4 860K bu ekran kartı için yeterli olur mu?

Bence hala kullanılabilir bir ekran kartı. Değiştirmeye gerek yok bence. İleri de GTX 760'in 1080p için yetmediği zaman değiştirmeniz daha doğru bence ki şu an gayet yetiyor.

Aslında değiştirmek istememdeki amaç Skyrim Special Edition oynuyorum, tabi oyunun tadını çıkartabilmek için yüksek ayarlarda oynamak lazım, oynarken arada takılmalar, etraftaki objelerin geç çizilmesi gibi sorunlar oluyordu ve MSI Afterburner ile baktığımda ekran kartı bellek kullanımı 3GB üzerindeydi, takılmaların sebebinin VRAM yetersizliğinden olduğunu düşündüm ve oyun için en uygun fiyatlı 4GB bellekli ekran kartının GTX 1050 Ti olduğunu gördüm, 4GB RX 460 ile 1050 Ti arasında kaldım ama youtube videolarında 1050 Ti'nin daha iyi olduğunu gördüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı