GTX 770 600 Watt yeter mi ?

CODEX

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 770 için 600 Watt iş görür mü? Tam Performans alabilir mi?

Şikayetlerim şunlar.

Çok büyük grafik isteyen yerlere bakınca FPS 25'e kadar düşüyor.

Sistem:
  • FX 8350
  • 8Gb Ram
  • GTX 770
Not: Benim değil arkadaşın.

Sorun benim.

Sorunum tam olarak şu: Battlefield 3'de Caspian Border haritasında veya daha büyük haritalarda çok fazla render isteyen yerlerde 35 40 FPS'ye kadar performans düşüyor. (Oyun orijinal.)

Tomb Raider yağmur yağan yerlere veya hafif uzağa baksam 20 30 FPS oluyor. Oyun maksimum ayarlarda. (Orijinal değil.)

Kasayı montaj yapan adam garip bir şekilde işlemci soğutucuyu ters takmıştı ve sıcak hava tamda ekran kartına doğru üfleniyordu benim görüşüm ekran kartı zarar görmüş olabilir. Fakat bir bilene danışmak en iyisi.

Bence siz sistem toplama rehberlerini izleyerek kasanızı tekrar monte ediniz. Ve MSI AfterBurner programı ile oyunları bir test ediniz hangi donanımda bir sorun var eğer yoksa performansınız o dur.

Ya öyle değil arkadaş montajlamayı tam olarak bilmiyor olabilir yanlış bir şey yapabilir anlamında kastediyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı