GTX 770 Bilgisayara Fan Takmak

MustafaK

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarken ekran kartım ve işlemcim 80 dereceye kadar çıkıyor bunlar normal midir?

Normal değilse nasıl soğutabilirim? Kasam bu hangi fanı nereye takabilirim?

Ekran Kartım Asus GTX 770 İşlemcim I5 4690 stok fan kullanıyorum 100 TL pahalı fanlar alacak kadar param yok bu aralar 30 TL falan verebilirim ama siz yine de önerinizi yapabilirsiniz param olduğunda değerlendiririm hepinize teşekkür ediyorum.

Edit: Bilgisayarı 2 gün önce temizlettim, termal macun sürdürdüm.
Edit2: Bu sabah bakır kokusu gibi bir koku geldi. Bilgisayardan geldiğine emin değilim ama ben yine de kapattım. Şimdi sizlere sormak için mecburen tekrar açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fanla bile 80 derece olmaz o işlemci. Soğutucuyu iyi monte ettiğinden emin ol derim öncelikle. Ekran kartının da marka ve modelini belirt. Referans tasarım mı ? 770 de bu kadar ısınmamalı.

Kasa fanı olarak da önde ve arkada birer fan olması genelde yeterlidir. Öndeki fan havayı içeri alırken arkadaki dışarı tahliye yapar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı