Satıldı GTX 770 DirectCU II OC

Ben G1 Gaming 970'i 750'den satıyordum bi ara bi alıcı çıktı vazgeçti sonra ben de vazgeçtim, ama tekrar satmayı düşünebilirim hocam üstelik ben de Sakarya'dayım.

Konu dışı mesajım için kusura bakmayın.
Hocam nakit param olsa şuan direk alayım diyeyim ama maalesef yok. Takas düşünürseniz bir tek alabilirim. Onun dışında çok ama çok zor. :(

Ayrıca herkesten konu dışına çıktığımız için özür diliyorum bu arada.

En ucuz ikinci el GTX 970, 800 lira bandında. Bende GTX 770 kartımı yakın arkadaşıma sattım. Şuan da 900'lü serinin daha da düşmesini veya bekleyip üstüne para koyup 1000'li seri almayı planlıyorum.

Bu arada fiyatı gerçekten çok iyi. Bir kere o karta @Recep Baltaş eli değmiş durumda, değerinin çok altına gidiyor. :)
Sanki Tanrı'nın eli gibi.:D Şaka bir yana gerçekten sırf bu konu yüzünden ben olsam fazladan fiyat biçerdim.

Ben G1 Gaming 970'i 750'den satıyordum bi ara bi alıcı çıktı vazgeçti sonra ben de vazgeçtim, ama tekrar satmayı düşünebilirim hocam üstelik ben de Sakarya'dayım.

Konu dışı mesajım için kusura bakmayın.
Peki ben bu kartı alsam benim işimi oyunlarda görür mü ve daha ne kadar ömrü vardır?

Peki ben bu kartı alsam benim işimi oyunlarda görür mü ve daha ne kadar ömrü vardır?
Karttan ne beklediğine göre değişir. Eski gibi gelebilir ancak benim gözümde pırlanta gibi bir karttır. Gta 5 gibi oyunları rahatça oynatabilir. Asus kalitesi ile beraber uzun ömür ve serinlik bu kartın mayasında var. (Övmüş gibi oldum sanki) :) Neyse dediğim gibi karttan ne beklediğine bağlı. Kalkıp da 4 k oyun oynamaya çalışırsan olmaz.

Mesela şu anda para olsa gözü kapalı alırım bu kartı. Geldiğinde de test yapmam. Direkt driver kurarım. Sonuçta Recep Baltaş satıyor. :)

Düşünürse bildirirseniz sevinirim. Birde bu bütçeye bu kartı almak mantıklı mı sizce? Yoksa ikinci el GTX 970 mi almalıyım?
Tanımadığınız birisinden böyle hassas cihazlar almak çok tehlikeli kartı çok iyi incelemeniz lazım, Almaya niyetiniz varsa Recep Baltaş satıyor ve bütçeniz uygunsa bu ekran kartını kaçırmayın bundan temizi anca fabrikada bulunur.

Sanki Tanrı'nın eli gibi.:D Şaka bir yana gerçekten sırf bu konu yüzünden ben olsam fazladan fiyat biçerdim.

Şu anda piyasada yeni çıkan bütün oyunları sorunsuz bir şekilde rahatça HIGH VERYHIGH arası oynayabilirsin.

Recep ağabey, sıfır 750 Ti mi alayim Vatan'dan yoksa bunu mu alayım senden?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı