GTX 770 GTA 5'te donma

AdamCrazy101

Hectopat
Daha fazla  
Öncelik ile herkese merhabalar. Benim sistemim normal bir GTA 5'i açmak için yeterince uygun. Oyun yaklaşık dört ay önce aniden oyuna girince donmalara başladı ve hiçbir şekilde oynatmıyordu. Oyunda donmadan önce loading screen muzikleri takılıp takılıp duruyor. Oyunu bu hatadan dolayı sinirlenip silmiştim ve tekrar oynamak istiyorum oyunu indirdim fakat tekrar aynı hatayı veriyor. En düşük grafikleri aldım Geforce Experience ile hiçbir şey değişmemiş gibi tekrar donuyor. Oyun hiç bir türlü oynanmıyor 5 saniye donuyor bir saniye kıpırdatıyor.

Sistem bilgilerim:
Z97 G7 anakart
i7 4790K işlemci
GTX 770 MSI ekran kartı
2x8 GB RAM

Bence bir sıkıntı gözükmüyor işlemci ve hard disk'te.

Dosya Ekleri

• sssaaa.png
    sssaaa.png
    306,3 KB · Görüntüleme: 130
Dediğim adımları sıra ile yapın.
  1. Ekran kartının PCI express slotuna giren kısmına bakın toz olma ve tam oturmama ihtimali var.
  2. Güç kablolarını da aynı şekil kontrol edin.
  3. Sürücüleri vs. her şeyin güncel olduğunu ve virüsün olmadığını kesinleştirin.
  4. Msi afterburner yükleyip kartın çalışma frekanslarını kontrol edin. (Muhtemelen bunda sıkıntı var)

PCI express slotunda sıkıntı yok çünkü dvi kablosunu oradan bağlıyorum.(Geçen hafta herşeyi temizledim

SS;

Dosya Ekleri

• sssaaa.png
    sssaaa.png
    155,1 KB · Görüntüleme: 98
Öncelik ile herkese merhabalar. Benim sistemim normal bir GTA 5'i açmak için yeterince uygun. Oyun yaklaşık dört ay önce aniden oyuna girince donmalara başladı ve hiçbir şekilde oynatmıyordu. Oyunda donmadan önce loading screen muzikleri takılıp takılıp duruyor. Oyunu bu hatadan dolayı sinirlenip silmiştim ve tekrar oynamak istiyorum oyunu indirdim fakat tekrar aynı hatayı veriyor. En düşük grafikleri aldım Geforce Experience ile hiçbir şey değişmemiş gibi tekrar donuyor. Oyun hiç bir türlü oynanmıyor 5 saniye donuyor bir saniye kıpırdatıyor.

Sistem bilgilerim:
Z97 G7 anakart
i7 4790K işlemci
GTX 770 MSI ekran kartı
2x8 GB RAM
Ekran kartınız 2GB mı? Belki GTA 5 grafik ayarlarından ekran kartının belleğini aşmış olabilirsiniz.

@zevheri zaten ayarları sıfırlayıp oyuna girdim attığım ss'te ayarlar sıfırlanmış halde.
@lalelikabatas alakası yok oyun grafikler bölümünde gb bölümünde yeşil ve herşeyi en düşük ayarlara alınca ve oyunu pencere modu ve en düşük görüntüye aldığım zamanda aynı.

Aşağıdaki video'da gördüğünüz gibi oyun oynanmıyor sadece ayarlara girmek için 2 dakika harcadım kanser ediyor oyun beni. Bir fotoraf daha ekliyorum oradada oyun diski kullanmıyor acaba ondamı sıkıntı var?
Videolu bir şekilde göstereyim sorunumu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://i.hizliresim.com/nWYY3N.jpg

Oyun orjinal ve ayarlarda sıfır.

Heralde sorun çözülmeyecek herkese yardımlarından dolayı teşşekür ederim. :(

Arkadaşlar konu güncel.

Tek formatlık işi varmış. K&A

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı