GTX 770 Modelleri Arasından Asus mu? MSI mı? Zotac mı?

Daha geçenlerde Omega sürümü çıktı nedir bu amd'ye atılan laflar. Gtx 770 çok iyi bir kart marka olarak da Msi öneririm. Aynı fiyata r9 290'a denk gelirsen 290'ı kaçırma.

Bence MSI almalısın gerek sessizlik gerekse soğutma bakımından mükemmel bir kart. Kartın oc potansiyeli de çok iyi. Kesinlikle MSI.

Powercolor R9 290 ı almanı kesinlikle önermiyorum çünkü powercolor herkes tarafından ısındıgına kanaat getirilmiş bir marka oldu son günlerde bende alacağım msi gtx 770 modelini doların az biraz düşmesini bekliyorum çok kaliteli karttır güle güle kullanın :) Ha birde R9 290 gtx 770 i tokatlıyor diyen kardeş 800 Tl ye r9 290 alırsan elinde patlar söylemeden edemeyeceğim :)

Pazardan elma almaya gitmiyoruz kardeşim. Powercolor'ı küçümseyebilirsin ama sonuçta kartı powercolor tasarlamıyor.Soğutmayı tasarlıyor. Soğutmasını pek beğenmeyebilirsin. Ben de msi'ı en iyilerden buluyorum ama sonuçta kart r9 290. 770'den daha performanslı. Bu değişmez.

Peki şuan gtx 770 i parçaladığından hem fikiriz değil mi ama bir de şunu düşünün 800Tl ye aldığınız r9 290 dan 1-2 ay oynadıktan sonra sürekli garantiye gönderdikten sonra keşke almasaydım diceksiniz ve garanti işleriyle uğraşıp bıkan söven vs vs. bir ton arkadaşım var diğer r9 290 lar 1.200 civarlarındayken neden bu 800tl bir açıklaması olmalı değil mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı