Beyler araştırdınız mı bilmiyorum ama bir tane kanal var kartların fan seslerini ölçüyorlar. Gigabyte 3X Windforce hakikatten başarılı bir kart canavar gibi, ancak çok çok fena ses yapıyor. Kartlar arasında karşılaştırma yaptım bütün kartları gürültü konusunda geçti, bunu göz önünde bulundurmak gerek kart alırken. Zotac da aynı şekilde biraz ses yapıyor, fakat ASUS ve MSI çok sessiz çalışıyorlar.

Zaten soğutma ve kalite olarak Gigabyte'ı geçiyorlar her ikisi de. Fanlara kanmayın fanlar çok küçük bir etkendir, önemli olan ısı boruları ve ısı yaprakları.

Hatta buradan Gigabyte MSI ve ASUS arasında ne kadar ses farkı var bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hatta Zotac hepsinden daha beter.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam açıkcası ben MSI Ile Gigabyte arasında pek bir fark göremedim. He Asus da ses çıkarıyor fakat bunlardan biraz daha az. Zotac dediğin gibi rezalet zaten. Şimdi burdaki en iyi kart bence Gigabyte. Neden diye sorarsan o 3 fanın devrini dusurursen sesten rahatsiz olmayacaksin. Ve sogutmada problem yasamiyacaksin. AMA diger kartlarin devrini dusurdugunde Gigabytenin sogutma performansini alamayacaksin. Zaten cok fan olmasinin bir amacida bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde db testi yapılmaz. Asus kullanıyorum ama videodaki sesle alakası yok. Mikrofonun açısı falanı filanı tamamı ile etki eder ses kayıt kalitesine, db ölçer ile test bulabilirsen eyvallah ama bu şekilde kesin sonuç çıkmaz.

O zaman bu dediklerin tüm kartlar için geçerli

Bu kanala videoları koyanlar fanboyluk yapıp ASUS ve MSI mı savunuyorlar yani farklı mikrofon kullansınlar? Kanka kendine gel allah aşkına adamlar neden böyle bir şey yapsınlar.

Neyse ben zaten ASUS ve MSI'ı savunmuyorum bu konuyu açan arkadaş için söylüyorum bunu göz önünde bulundursun, mesela ben PSU alırken araştırmadım ve şu an kullandığım PSU inanılmaz ses yapıyor ve fanını değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…