GTX 770 Oyun Bilgisayarı Toplama

Berke Babacan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun bir düşünme süreci ve araştırmanın ardından bir oyun bilgisayarı toplamaya karar verdim. Topladığım sistem sizce nasıl, yeni çıkan oyunları full hd, yüksek ayarlarda ve yeterli fps'de oynayabilir miyim. Bütçemi daha fazla arttıramıyorum maalesef. Yine de bana geliştirebileceğim parçaları vs. söyleyebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca sistemde herhangi bir uyumluluk sorunu var mı?

TOPLAM: 2710 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçtiğiniz anakart ile işlemciyi O.C yapamazsınız. Sadece oyun içinse işlemciyi düşürün İ5 4590 veya İ5 4690 yapın. SSD'yi çıkarın. Ekran kartını GTX 970 alın.

Bence işlemciyi i7 tutmaya bak sonuçta bu sistem max önümüzdeki 2 seneninde oyunlarını açar sonra tekrar eskir.

Yani iki senelik bi yatırım olur. Bir de hiç olmazsa işlemci soğutucu için imkanın var sıvı soğutma yap (en kötü şöyle birşey almaya bak Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar ) onun haricinde bence ssd olmazsa olmaz onu çıkarma. İkinci bir ekran kartı takmıyacaksan 400w güç kaynağı bile yeterli olur.

Anakart olaraksa tavsiye edeceğim budur GA-Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı