GTX 770 Sistem Güncelleme

kalvados

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda bir masa üstü bilgisayarım var. Özellikleri ise şu şekilde;

Anakart--> Asus gryphon 87
Bellek--> Intel i7 4770
Ekran kartı--> GTX 770
RAM--> 16GB DDR3
Kasa/Power Supply-->Xigmatek Asgard380 600w
Windows 8

Bu sistemi bir tanıdık kurmuştu. Şimdi benim sorum ben ekran kartımı güncellemek istyiorum ve AMD'nin rx480 8 GB versiyonunu düşünüyorum. Buna ek olarak birde 120 GB SSD'i almayı düşünüyorum. Bu bileşenler için sadece ekran kartını güncellesem oyunlar için yeterli midir? Windows 10'a geçmem gerekli mi? Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Windows 10 DX12 desteği sağlıyor ve en güncel hali olduğu için sistemi Windows 10'a taşısan baya iyi olur. RX480'in de GTX1060'tan üstün olduğu yer zaten DX12 ve Vulkan, RX480 ciddi manada verdiğiniz paranın karşılığını 1080P 75Hz veya FreeSync destekli bir monitörde sonuna kadar paranın hakkını veriyor(ısınma problemi oluyor diyen arkadaşlar gelmeden söyleyeyim driver güncellemeleri ile AMD ısınma problemini halletti, %100 yük altın 65-70 derecede çalışıyor boşta 20-30 derecelerde).SSD almazsan bilgisayarın yavaş çalışır, oyun yüklemeleri yavaş kalır sürekli olarak veri yüklemesi yapılan GTA5 gibi oyunlarda takılmalara sebep olur. Ha bu şu demek değil, SSD olmazsa olmaz değildir ilerde cebine para geçtiğinde de alabilirsin. SSD olarak sana tavsiyem Kingston HyperX Fury 120GB 500-500MB/s SSD (SHFS37A/120G) - SSD - Bilgisayar Bileşenleri , ekran kartı olarak ta hangi markaya gücün yetiyorsa onu al.

Ceza aldığım için yazamadım, yorumlarınız için teşekkür ederişm. Asus marka rx480 8gb ve 250gb samsung ssd ile sistemimi güncelledim fakat eskisine nazaran pek bir sesli çalışıyo sebebi ekran kartından mı yoksa benim kasa ve fanlarla mı ilgili ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı