GTX 770 Sistem Toplama

Dostum i7 alırsan alacağın maksimum 3-4 fp fazladır. :)
Şu fonboyluğu bırak diyorum ben. :) R9 290 GTX780'i geçtiği halde 450 tl daha ucuzdur. Bu kart oldukça iyidir. Hala önerilerimin arkasındayım. :)
Dostum benim i7 almaktaki amacım oyunlarda fps filan değil ben sürekli render vs. yapıcam . fotoğrafçıyım fotoğraflara render yapıcam hergün 200-300 tane fotoğrafa herbirine 4 sn daha fazla binse i5 le ooo baya oynuyor benim i7 almamın sebebi işim vs. r9 290 güzel kart biliyorum ancak ne bileyim emin olamadım o kart hakkında .

Dostum i7 alırsan alacağın maksimum 3-4 fp fazladır. :)
Şu fonboyluğu bırak diyorum ben. :) R9 290 GTX780'i geçtiği halde 450 tl daha ucuzdur. Bu kart oldukça iyidir. Hala önerilerimin arkasındayım. :)
soldan ikinci rakamı 9 :) düşünmeden al.
ya öylede şimdi fazla bütcem yok gtx 770 yerine onu alırsam 200 tl fazla vermem gerekir fakat o parayı şuan çıkartabilir miyim emin değilim çünkü kasayı da değiştiricem düşününce gerçekten komik geliyor :D

Powercolor modelini alacaksın sen zaten.
Az birilerinden borç yap, ne yap et bu sistemi al. Çok rahat edersin. Benden söylemesi. :) Ha bu arada m.2 ssd eklersen bu sisteme uçar gider. Tavan yapar. :) 20 katına filan çıkar heralde. :)

Powercolor modelini alacaksın sen zaten.
Az birilerinden borç yap, ne yap et bu sistemi al. Çok rahat edersin. Benden söylemesi. :) Ha bu arada m.2 ssd eklersen bu sisteme uçar gider. Tavan yapar. :) 20 katına filan çıkar heralde. :)
Evet ssd alacağım ielrleyen zamanlarda 2-3 ay sonra tamam kardeşim düşüneceğim kardeşime filanda birşeyler isterim biraz daha araştırıp almayı düşünürüm yardımların için saol

Bir şey değil. Açıkçası 2500 tl verebiliyorsan 300 tl daha çıkarsın. Sonra bunun karşılığını çok daha fazla alacaksın..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı