Arkadaşlar şimdi size 2 sistem vereceğim lütfen performans yönünden hangisi daha iyi söyleyin.(sadece ekran kartı ve ramleriyle oynadım boşuna hepsine bakmayın ikincisinin);(not parça uyumluluklarınıda kontrol eder misiniz) Oyun için kullanıcam.(gta5,bf4 en çok istediklerim ultrada çalıştırmasını)
Oyun bilgisayarı istiyorsun ekran kartından kısıyorsun. Buda dengesizliği oluşturuyor. Oyun için i7 gerek yok. i5 yeterde artar. Sen benim önerdiğim sistemi al rahıtına bak kardeşim.
Oyun bilgisayarı istiyorsun ekran kartından kısıyorsun. Buda dengesizliği oluşturuyor. Oyun için i7 gerek yok. i5 yeterde artar. Sen benim önerdiğim sistemi al rahıtına bak kardeşim.
Chip online de 2.sisteme çok tutarlı demişlerdi kafam karıştı şimdi .2. sistem bf4,watch dogs,gta5,dayz,forest gibi oyunları ultra da kasmadan çalıştırır mı benim derdim o bir de uzun vade de sıkıntı çıkarır mı?
hmm chip online de 2.sisteme çok tutarlı demişlerdi kafam karıştı şimdi .2. sistem bf4,watch dogs,gta5,dayz,forest gibi oyunları ultra da kasmadan çalıştırırmı benim derdim o bir de uzun vadede sıkıntı çıkarırmı?