GTX 770 sistem

72837

Megapat
Arkadaşlar şimdi size 2 sistem vereceğim lütfen performans yönünden hangisi daha iyi söyleyin.(sadece ekran kartı ve ramleriyle oynadım boşuna hepsine bakmayın ikincisinin);(not parça uyumluluklarınıda kontrol eder misiniz) Oyun için kullanıcam.(gta5,bf4 en çok istediklerim ultrada çalıştırmasını)
2. SİSTEM

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz dengesiz olmuş. Siz bunu alın kafanız rahat etsin. Hafta sonu 3300-3400 Tl arasına büyük ihtimal düşer.
3500.PNG

Oyun bilgisayarı istiyorsun ekran kartından kısıyorsun. Buda dengesizliği oluşturuyor. Oyun için i7 gerek yok. i5 yeterde artar. Sen benim önerdiğim sistemi al rahıtına bak kardeşim.;)

Oyun bilgisayarı istiyorsun ekran kartından kısıyorsun. Buda dengesizliği oluşturuyor. Oyun için i7 gerek yok. i5 yeterde artar. Sen benim önerdiğim sistemi al rahıtına bak kardeşim.;)
Chip online de 2.sisteme çok tutarlı demişlerdi kafam karıştı şimdi :D.2. sistem bf4,watch dogs,gta5,dayz,forest gibi oyunları ultra da kasmadan çalıştırır mı benim derdim o bir de uzun vade de sıkıntı çıkarır mı?

hmm chip online de 2.sisteme çok tutarlı demişlerdi kafam karıştı şimdi :D.2. sistem bf4,watch dogs,gta5,dayz,forest gibi oyunları ultra da kasmadan çalıştırırmı benim derdim o bir de uzun vadede sıkıntı çıkarırmı?
Uzun vadeli düşündüğüm için i7 istiyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korma i5 de uzun vadeli seni idare eder. Emin ol senin sisteminden daha fazla performanslı bir sistem sundum. Rahat ol senin için en iyisi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı