GTX 770 ve i5 4670 tabanlı sistem

Ram 16Gb ve 2 TB HD olması kesinlikle gerek bence.

Öncelikle bana 1TB kolay kolay yetmez ve 8 GB Ram de istemiyorum 16 GB ram ve 2 TB Harddisk içinde kesinlikle olması gerekn 2 şey bence :)

Ne için gerek, bir de onu söyleseniz? RAM'in 16GB olmasındaki sebep nedir? 2TB HDD yapabilirsiniz. 2TB HDD seçtiğinizde fiyat 3.855TL olacak. :)

Oğulcan gerekli olmasından değil Ama Gelecekte parçaları değiştirirsemde ram i ve Harddiski değiştirmek stemiyorum

Peki o zaman Z87 düşünüyordum ben Z97 anakarta gerek varmı sizce birde ram hariç diğer ürünler iyimi veya windowsu orjinal alma diyenler var sizce ne yapmalıyım ?

Windows'u sonradan alman taraftarıyım. 250TL gibi bir miktar var için ucunda. Sonradan alabilirsin. :)

Z97 olarak önerdiğim anakart gayet iyi. :)

Not: Önerdiğim çoğu parçalar stokta yok görünüyor. Okullar kapanmadan 1 gün önce en yakın Vatan şubesine gidin ve o stokta olmayan ürünlerin getirilmesini isteyin. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı