1. PCgamer donanım setesi demedim, oyun sitesi. 1. gol direkten döndü.
2. Yüklediğim videoları izlersen fps'nin hakkını hangisi daha iyi verir anlarsın. Hepsini izle lütfen.
3."Sony ve Microsoft bile AMD'ye destek veriyorsa daha ne ?" demişsin, bir açıklama yapmamışsın. Buradan ne anlamamızı bekliyorsun bilmiyorum. Microsoft her markaya destek veriyor.
4.Experience bu hatayı 10 oyundan 1 tanesinde yapıyor. Adı üstünde "BETA".
5. Physx'e hala fasa fiso diyorsunuz. ".Ne PhysX'iniz varmış arkadaş. Birkaç bulut ve toz parçacığı ekliyor o kadar. Oyuncuda ona dikkat etmiyor. Abartmayın o kadar." Yorumunuzdan sadece AC 4'ü izlediğinizi, diğer oyun videolarını izlemediğiniz kanısına varıyorum. Batman, Metro LL gibi oyunların videolarını da izleyin.
6. "G-Sync. Onda cidden haklıyım. Tam bir fiyasko. 3. "fasa fiso" buradan" Demişsiniz. Bunu bana bir kaynak göstererek açıklayın lütfen. Çünkü ben çok faydasını gördüm ve görüyorum. Hiçbir açıklama yapmadan fasa fiso diyorsunuz, kınıyorum.
7."Gaming Evolved. Dediğini araştırdım... Evet o olayı yaşayanlar olmuş. Ama neden ? Adamların sürümlerine baktığımda hep eski sürümler kullanmışlar. Sonra gelip "Aaa bu yanlış optimize etmiş" diye gelenler onlar." Demişsiniz. Bu forumda, masaüstü donanım bölümünde konu açan bir arkadaş var. O son sürümünü kullanıp bu hatayı alıyor. Bakabilirsiniz. Sanırım 2. sayfaya düşmüş olması lazım.
8. Mantle kullanmamalarının sebebi dediğiniz gibi mantle kavramını doğru şekilde kavrayıp optime edememelerinden kaynaklı da olabilir, tamamen mantle'nin hatasından yani Amd'den kaynaklıda olabilir. Bu konuda bir açıklama yapmadılar. Yapılan tek açıklama Nvidia destekleyecek olması. Mantle'nin daha çok yolu var.
Yanlış anlaşılmasın. Nvidia fanboy'u değilim. Mantle geliştiği zaman gözümü kırpmadan Nvidia'yı terk edeceğim. Amd ekrankartı konusunda çok hevesli katılıyorum. R9 295 X2'nin Titan Z'yi geçmesini buna bağlıyorum.