GTX 770 vs RX 460

GTX 770 GTX 960'la neredeyse aynı performansı veriyor. GTX 960 ve RX 460 arasında 10-12 FPS'lik fark var. PSU'nuz yeterse GTX 770 tabiki. Okuduğuma göre PSU değiştireceksiniz. GTX 770 alabilirsiniz fakat güncellik istiyorsanız RX 460. Ben şahsen GTX 770 seçerdim.

Zaten benim işlemci eski. Güncel ekran kartı alsam dahi işe yaramaz. Zaten benim için saf performans lazım.
Eğer GTX 770 alırsam onu nasıl güncellerim? İnternetten çok video izledim ama hiç biri olmadı.
CPU'nuz GPU'yu beslemezse droplar olucaktır. Ona göre seçim yapın. GTX 770 sıkıntı çıkarabilir. RX 460'ın çekirdeği daha az ve Pentium da bile sıkıntı yaratmıyor. GTX 1050'yi, RX 460'ı besler gibi görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 770 bazı oyunlarda darboğaz yapabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı