Güç kaynağı: Corsair CX600M (Modüler olmayanı stokta yok zaten o kasaya kablo karmaşası saçma olur.)
Fiyatları da:
Ekran kartı: 880 TL (Şubeden alacağım)
Kasa: 328 TL (Kapıda ödeme)
Güç kaynağı: 230 TL (Kapıda ödeme)
Toplam: 1438 TL yapıyor, (İşlemciye OC yapmadığım için gerek duymuyorum şu anlık bir işlemci soğutucusuna gerek yok diye düşünüyorum, stok soğutucuya devam edeceğim bir süre, sesi ne kadar rahatsız etse de!)
GTX 770 yerine, GTX 760 alacaktım fakat dolar düşünce ve bütçemi biraz artırınca bu şekilde düzenledim. Sizce kendim montaj yapabilir miyim? İlk defa yapacağım. Yorumlarınızı da esirgemeyiniz lütfen.
Bu parçaların montajında hiçbir sorun yaşamazsın. Anakarta bağlı kabloları çıkar, anakartı kasaya monte et, güç kaynağını da tak (kablo toplama kanallarını kullan) . Ekran kartını OC'siz model seçebilirsin. O değerlere rahatça çıkarsın. Bu arada, o kasayı çok beğendim. İncelemesini dört gözle bekliyorum.
İncelemesini yapacağım gibi duruyor, o dediğin kablo sanırım kasadan gelicek, olmadı öne takmayız birşey. Zaten çok kullanmıyorum bir tek ipodumun şarjı filan. Bu ay sonunda alacağım bunları, başka yorumu olan varsa esirgemesinz lütfen.